PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Hakim Ziyech: “Dat zal zondag tegen PSV beter moeten”

Hakim Ziyech was gisteren in het Champions League-duel tegen Lille één van de uitblinkers. Het is duidelijk dat de creatieveling het meest gedijt bij zulke wedstrijden.

Voor de camera van Veronica vertelt de Ajacied: “We hebben ons ding gedaan, maar daarin draafden we soms wel iets te ver door. Het was genieten, maar op een gegeven moment werd het wel iets te veel circus. Dat moet eruit. Daardoor gingen zij ook schoppen. Maar hier zijn we wel voetballer voor geworden, op dit podium. Het was wel even lekker.”

Ziyech plaatst wel een kanttekening: “We stonden heel goed. Vlak voor rust raakten we de grip alleen een beetje kwijt en werden zij heel gevaarlijk in de counter. In de slotfase gebeurde dat weer, daar moeten we slimmer in zijn. Dan geven we ook kansen weg. Dat zal zondag tegen PSV beter moeten. Maar ik heb wel vertrouwen in die wedstrijd. W

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.