PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Steven Bergwijn niet langer de nummer ’10’ van PSV

Steven Bergwijn maakte afgelopen zaterdag weer zijn rentree op de flanken bij PSV en voorlopig zal hij daar blijven staan. Dit is duidelijk geworden na een gesprek dat hij heeft gehad met trainer Mark van Bommel.

Trainer Mark van Bommel besloot Bergwijn, die natuurlijk wel het rugnummer 10 zal blijven dragen, namelijk terug te halen naar de flank nadat de speler zelf had aangegeven dat dit ‘beter voor hemzelf en voor het team zou zijn’. Daardoor kwam er een plekje achter de spits vrij voor Mohamed Ihattaren, die dat tegen Vitesse gelijk erg imposant invulde.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.