PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Paris SG had 130 miljoen klaarliggen voor Ajax en PSV’

Volgens het Italiaanse medium Calciomercato wilde de Franse grootmacht POaris Saint-Germain deze zomer zaken doen met zowel Ajax als PSV. Zo hadden ze maar liefst 130 miljoen euro over voor Matthijs de Ligt en Hirving Lozano. 85 miljoen voor de voormalig Ajacied en 45 miljoen voor de Mexicaan die uiteindelijk voor Napoli koos. Het ontslag van technisch directeur Antero Henrique veranderde echter alles.

Zijn opvolger Leonardo wilde geen gehoor geven aan de bestaande afspraken en besloot zelf rond te kijken. Juventus maakte gretig gebruik van de ontstane situatie en hevelde De Ligt over naar het Allianz Stadium. Lozano was nog steeds een doelwit voor Paris Saint-Germain, maar de bovengenoemde Braziliaanse beleidsbepaler wilde Jesé Rodriguez eerst slijten. Dat lukte wel, de Spanjaard speelt momenteel op huurbasis voor Sporting Portugal, maar de witte rook kwam te laat: de Mexicaanse vleugelspits had Eindhoven al verruild voor Napels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.