PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik denk dat PSV meer gaat laten leggen dan Ajax’

NOS-commentator Arman Avsaroglu denkt dat aan het einde van de rit Ajax met de kampioenschaal zal staan. “Ik heb het gevoel dat Ajax nu zoveel heeft opgebouwd, met het jaar dat ze hebben gehad en de selectie die ze hebben. En ik denk dat ze het er toch uit kunnen trekken in wedstrijden waarin het moeilijk gaat”, zegt Avsaroglu in de Voetbalpodcast van de NOS.

Avsaroglu denkt dat PSV die vaardigheden nog niet heeft. “Ik spiegel ze een beetje aan het Ajax voordat er geïnvesteerd werd. Vaak een heel jong elftal dat hartstikke leuk en mooi kon voetballen, maar ook vaak punten verspeelde waar het niet nodig was. Bij Ajax hebben ze nu gekozen voor ervaring, PSV is jeugdigheid: en daarom denk ik dat PSV meer zal laten liggen dan Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.