PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Fans woedend over Donyell Malen: ‘Wat een bizarre actie’

Bij PSV wijven ze in hun handen maar bij Arsenal is de sfeer wel anders. Zij verkochten namelijk Donyell Malen voor een fooi aan PSV en hij lijkt het daar nu helemaal waar te gaan maken. Iets wat de fans van ‘The Gunners’ maar moeilijk kunnen accepteren.

De Gunners hevelden Malen over uit de jeugdopleiding van Ajax op De Toekomst, maar lieten hem na een dienstverband van twee jaar vrij gemakkelijk naar het Philips Stadion vertrekken. Bij de fansite Read Arsenal kunnen ze hun ogen niet geloven: “Malen bewijst in de Eredivisie dat Arsenal alwéér een bizar slechte beslissing heeft genomen. Zijn ster rijst momenteel ongelooflijk snel en hij zorgt week in week uit voor headlines. Hoe kan de clubleiding hem hebben laten gaan?”

Er wordt een vergelijking getrokken met Serge Gnabry, die zijn opleiding in Londen genoot maar inmiddels de pannen van het dak speelt bij Bayern München en het Duitse nationale team: “Er is een grote kans dat Malen spelers als Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt achternagaat… Gnabry is al wat verder in zijn ontwikkeling, maar je zou kunnen beargumenteren dat het plafond van de PSV’er nog wat hoger ligt dan dat van de vleugelspits van Bayern. Een desastreus stukje beleid dus.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.