PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Denzel Dumfries bezorgt fotograaf een hersenschudding: “Raakte ‘m vol”

PSV wist zaterdag met maar liefst 5-0 te winnen van Vitesse. Na het laatste fluitsignaal besloot Denzel Dumfries om met een aantal ploeggenoten een paar ballen de tribune in te rossen. Om de fans te bedanken en om de drie punten te vieren.

Maar toen ging het voor fotograaf Broer van den Boom mis: Dumfries schoot de 65-jarige Wijchenaar omver, zo vertelt Van den Boom in dagblad De Gelderlander. “Ik had er zo’n grote lens op zitten. Donyell Malen stond te jongleren met zijn wedstrijdbal. Hij had vijf keer gescoord. Ik wilde nog een paar platen van hem maken. Ik kwam net boven de boarding uit, zie ik in mijn ooghoek Dumfries een aanloopje nemen. Hij raakte de bal vol, alleen ging die niet hoog genoeg. Bovenop mijn lens. Ik vloog achterover.”

“Hij bood onmiddellijk zijn excuses aan. Hij was echt geschrokken. Even later kreeg ik een bal van hem”, vervolgt de fotograaf, die Dumfries bij de EHBO opnieuw trof. “Stond hij voor me met zijn wedstrijdshirt. Dat was kletsnat van het zweet. Vroeg hij nog maar eens of alles goed met me was en daarna gaf hij me het shirt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.