PSV krijgt complimenten: ‘Dit is een gewoon een topaankoop’


PSV kan terugkijken op een roerige transferzomer maar de Eindhovenaren lijken er toch goed te zijn uitgekomen. Verschillende sterkhouders vertrokken maar met de nieuwe aanwinsten lijkt de balans positief te zijn.

“Ik vind het echt knap werk van John de Jong”, stelt Yannick Eling van Studio040 in De PSV Supporter. “Steeds meer clubs scouten in Zuid-Amerika, dus moet je ook andere opties vinden. Bovendien zet PSV gigantisch in op de jeugdopleiding en daar komen ook steeds meer pareltjes vandaan. Dat moet je proberen aan te vullen met wat je nog niet hebt in je selectie. Ik heb wel het gevoel dat PSV dat nu doet.”

Collega Mark Versteden onderschrijft die mening. “Mensen zeggen snel dat er nĂș gekocht moet worden, maar ik vind het heel goed dat er geen paniekvoetbal gespeeld wordt. Er wordt wel op een andere manier gescout, meer jonge spelers uit de grotere competities in Europa. Bruma bevalt mij tot nu toe uitstekend, dat is een topaankoop. En Afellay wordt niet voor niks als aanvoerder, ik vind het wel slim om hem er weer bij te halen.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!