Hirving Lozano onder de indruk van ‘bijzonder’ gebaar Ronaldo


Hirving Lozano debuteerde onlangs voor Napoli in de wedstrijd tegen Juventus. Hij kwam als invaler het veld in en wist meteen te scoren. Napels verloor de wedstrijd uiteindelijk met 4-3 van De Oude Dame.

Tijdens zijn invalbeurt had Lozano een kortstondig gesprek met Cristiano Ronaldo. “Na het laatste doelpunt van Juventus sprak hij me aan en feliciteerde me met mijn doelpunt. Hij verwelkomde me in ItaliĆ«”, vertelt de Mexicaanse oud-PSV’er aan TUDN.

“Dat was bijzonder aardig. Ronaldo is een spectaculaire speler, buitengewoon goed. Het was echt een mooi gebaar. Ik heb zelf ook genoten van de wedstrijd, omdat we goed hebben gespeeld en tegen geweldige spelers hebben gespeeld. En dan bedoel ik niet alleen Cristiano”, aldus Lozano.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!