PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wint van Ajax en is winnaar van de transferperiode’

PSV is winnaar van de afgelopen transferperiode geworden. Dit weet Ajax-watcher Mike Verweij van de Telegraaf te melden. Hij vindt dat de Amsterdammers met het verlies van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt teveel kwaliteit hebben ingeleverd.

“Als je Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt verliest en Lasse Schöne gaat ook nog weg, dan kun je volgens mij niet meer de winnaar zijn. PSV? Ja, dat denk ik wel. PSV springt er wel iets beter uit”, stelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Verweij vervolgt: “Ajax heeft vind ik wel goed geanticipeerd. Dit zijn talenten die je maar één keer in de 25 jaar tegenkomt en die zijn ook heel moeilijk te vervangen, maar het stond heel snel. Ajax heeft niet heel veel geld uitgegeven en ze houden nog heel veel over, dus ze hebben het heel goed gedaan, maar ik vind niet dat je de winnaar kunt zijn als deze twee weggaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.