PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel-actie wijst op chronisch probleem bij PSV’

Mark van Bommel deelde al meerdere malen tijdens wedstrijden van PSV een briefje uit. Volgens Mark van Rijswijk, commentator van Fox Sports wijst dit op een chronisch probleem bij de Eindhovenaren.

In Waalwijk ging opnieuw een briefje rondging bij PSV. “Ik vroeg na afloop waarom juist Dumfries dat briefje moest krijgen. Want Dumfries is een rechtsback en blijft rechtsback, maar daar stond vooral op dat hij niet teveel mee naar voren moest en wanneer hij uit de rug van zijn tegenstander moest komen”, opent Van Rijswijk in Voetbalpraat.

“Maar uiteindelijk is het verhaal van die briefjes vooral dat je niemand in het veld hebt die dat doet. Van Bommel moet enorm coachen”, aldus Van Rijswijk, die stelt dat het gemis van Daniel Schwaab en Luuk de Jong op het veld zich laat gelden. “Rosario is aanvoerder, maar is natuurlijk geen leider. Zoals bij meer clubs is daar is een structureel gebrek aan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.