PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV vreest en doet Uruguayaan een nieuw aanbod

PSV vreest voor een transfervrij vertrek van Gaston Pereiro. De Ururguayaan is aan het einde van het seizoen transfervrij en TD John de Jong wil er alles aan doen om dit te voorkomen.

Eigenlijk had PSV deze zomer ingezet op een vertrek van Pereiro. De Uruguayaan weigerde zijn volgend jaar aflopende verbintenis te verlengen, maar besloot ondanks een akkoord op bestuurlijk niveau een transfer van 15 miljoen euro naar Spartak Moskou af te slaan. Tot overmaat van ramp viel hij vervolgens geblesseerd weg uit de selectie.

Een transfervrij vertrek leek daarmee onvermijdelijk. Echter, De Jong en PSV gaan toch nog een poging wagen om zijn aflopende contract nog te verlengen. Mogelijk is het een optie om daar een gelimiteerde transfersom aan vast te koppelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.