‘PSV heeft Braziliaanse verdediger in het vizier’


PSV heeft momenteel de Braziliaanse stagiair Luis Felipe Hungria Martins (18) op proef maar er wordt niet verwacht dat ze hem op dit moment een contract gaan geven. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink melden via Twitter.

“PSV houdt de Braziliaanse verdediger Luis Felipe (18) op de radar, maar deze transferperiode komt het niet tot een overgang, stellen betrokkenen”, schrijft Elfrink op Twitter. De boomlange verdediger liep deze zomer stage bij PSV O19 en maakte een prima indruk.

“Hij is een speler die geen Europees paspoort heeft en dat betekent dat zijn salaris op een hoog niveau moet liggen. Hij heeft nog een contract bij zijn huidige club in BraziliĆ«, maar van een enorme afkoopsom zal geen sprake zijn”, schreef Elfrink eerder al op de website van het ED.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!