PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong hoort nu al slecht nieuws van werkgever Sevilla’

Er is naar verluidt slecht nieuws op komst voor Luuk de Jong. Hij maakte deze zomer voor acht miljoen euro de overstap van PSV. De club uit Andalusië staat op zeven punten uit drie wedstrijden in de Primera División, maar maakt vooralsnog een ietwat tandeloze indruk en De Jong heeft ook nog niet gescoord.

Volgens het medium Cadena COPE is technisch directeur Monchi in actie gekomen en heeft hij een balletje opgegooid bij Real Madrid wat betreft Mariano Díaz, die overbodig is geworden in het Estadio Santiago Bernabéu.

De Koninklijke vraagt 30 miljoen euro voor de spits die in het verleden een aanvalsduo vormde met Memphis Depay bij Olympique Lyon. Sevilla kan die geldsom in ieder geval niet in één keer ophoesten, maar er wordt op dit moment onderhandeld over een mogelijke gespreide betaling. Komt Díaz daadwerkelijk naar het Estadio Ramón Pizjuan, dan is dat slecht nieuws voor De Jong. Vermoedelijk moet de international van het Nederlands elftal zich dan gaan richten op de rol van pinch-hitter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.