PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘KNVB blokkeerde transfer Feyenoorder naar PSV’

Lang werd er gesproken over een transfer van Steven Berghuis die van Feyenoord naar PSV zou vertrekken maar er waren ook meerdere jeugdspelers die de overstap maakten.

Diezelfde stap wilde Jamal Ouhris graag maken. Sterker nog; die maakte hij ook, maar even later heeft de KNVB zijn overstap alsnog geblokkeerd. Onduidelijk is waarom, maar Ouhris is inmiddels uit de profielen van de jeugdspelers verwijderd, en hijzelf deed hetzelfde met foto’s betreft PSV op zijn sociale media-kanalen. Dat schrijft het Twitter-account Feyenoord Youth Watcher

Mocht dit waar zijn, zal het betekenen dat Ouhris de rest van het seizoen geen officiële wedstrijden meer mag spelen voor welke club dan ook. Ouhris is een pas 14-jarige centrale middenvelder, die al meerdere jeugdinterlands voor Oranje heeft gespeeld. Hij heeft Surinaamse roots en zou bij PSV in het elftal Onder 17 gaan spelen, maar dat gaat dus niet door.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.