PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV geeft signaal af en wil strijd aangaan met Ajax’

Waar Ajax deze zomer de nodige kwaliteit heeft ingeleverd heeft PSV een aantal goede spelers aangetrokken. Het beloofd dus weer een spannende titelstrijd te gaan worden dit seizoen.

“In de eredivisie blijft Ajax de te kloppen ploeg in de titelrace. Maar PSV heeft zich de afgelopen weken nog zodanig versterkt dat vanuit Eindhoven het signaal is afgegeven: wij willen écht het gevecht aan, ondanks een kleiner budget”, constateert journalist Maarten Wijffels in het Algemeen Dagblad.

PSV haalde in de laatste weken bijvoorbeeld Daniel Schwaab, Ritsu Doan en Kostas Mitroglou. Er wordt dus vol op een kampioenschap ingezet, en dat is logischer dan ooit tevoren. “Let wel: de landstitel heeft dit seizoen zijn éxtra waarde terug. De eredivisiekampioen van 2020 gaat weer rechtstreeks de Champions League in, zonder voorronden”, benadrukt Wijffels tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.