PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV met Kostas Mitroglou in de spits tegen Apollon Limassol’

PSV speelt vanavond de returnwedstrijd tegen Apoel Limassol. In Eindhoven werd het vorige week dik gewonnen dus deze wedstrijd moet geen probleem meer vormen. Volgens het Algemeen Dagblad gaat Mark van Bommel Kostas Mitroglou opstellen in de punt van de aanval.

De krant schrijft: “De pijntjes en blessures stapelen zich op bij PSV, dat vanavond het eerste succesje van dit seizoen kan boeken. Tegenwoordig is plaatsing voor de groepsfase van de Europa League al heel wat. De penningmeester slaakt een zucht van verlichting met de bonus van 7 à 8 miljoen, maar het draagt ook bij tot de sportieve ontwikkeling van PSV.”

Men vervolgt: “Van Bommel ziet op dit moment nogal wat spelers afhaken met fysieke problemen. Steven Bergwijn is er bijvoorbeeld niet bij. Hij kampt met een lichte blessure en hoopt zondag bij RKC – PSV weer aan te sluiten. Jorrit Hendrix trainde gisteravond niet mee; het is maar de vraag of hij kan spelen. Ook Michal Sadílek, Armindo Bruma, Gastón Pereiro, Sam Lammers, Ibrahim Afellay, Ryan Thomas, Lars Unnerstall en Yanick van Osch ontbreken nog bij PSV.”

Verwachte opstelling: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli; Rosario, Ihattaren, Gutiérrez; Malen, Mitroglou, Gakpo.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.