PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING: ‘PSV wil Braziliaans international van 15 miljoen euro’

PSV is na het aantrekken van Ritsu Doan nog niet uitgewinkeld. Zo willen ze een Braziliaans international aan de selectie gaan toevoegen. Globo Esporte namelijk dat PSV zich in de strijd om Luan Guilherme de Jesus Vieira, beter bekend als kortweg Luan, heeft gemeld.

Ook Atalanta uit Italië en Eintracht Frankfurt uit Duitsland zouden al op de markt zijn voor de 26-jarige technicus, die bij Gremio vooral ingezet wordt als aanvallende middenvelder, maar ook als linksbuiten en (schaduw)spits uit de voeten kan.

De Braziliaanse topclub eist echter wel een flink bedrag voor zijn sterspeler: het moet zo’n 15 miljoen euro gaan kosten om Luans contract, dat tot 31 december 2020 doorloopt, af te kopen. Niet geheel onlogisch, want in eigen land staat Luan bekend als een hele goede speler die al twee interlands namens de a-ploeg van Brazilië achter zijn naam heeft staan. De eerste daarvan, zijn debuut dus, was onder bondscoach Tite in januari 2017.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.