PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben verrast en keert misschien weer terug als profvoetballer’

Arjen Robben stopte dit seizoen als professioneel voetballer. Toch is er nog een kleine opening. Als de dribbelaar zich straks weer helemaal fit voelt dat keert hij misschien wel weer terug.

In het radioprogramma BVSC op Radio 1 vertelt hij namelijk: “Ik zeg altijd: zeg nooit nooit. Wie weet krijg ik over een maand of twee maanden wel ineens zo’n raar gevoel, het gevoel dat ik het ineens zo mis. Maar hoe langer je bent gestopt, hoe moeilijker het wordt.”

Robben zit in ieder geval zeker niet stil: op dit moment is hij in training voor Groningen Swim Challenge, een zwemtocht over acht kilometer om geld in te zamelen voor kankeronderzoek van het UMCG: “Afgelopen vrijdag heb ik 6 kilometer gezwommen, hopelijk ben ik er klaar voor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.