PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DEFINITIEF: Hirving Lozano voor recordbedrag naar Napoli

Het hing al een tijdje in de lucht maar nu is het ook definitief. Hirving Lozano vertrekt naar Napoli. Dit meldt PSV via haar digitale kanalen.

Op de eigen website schrijft de Eredivisie-topclub: “De overgang van Hirving Lozano naar Napoli is afgerond. De 24-jarige aanvaller verlaat PSV na ruim twee seizoenen voor de Italiaanse topclub. Voor PSV is het de grootste uitgaande transfer in de clubhistorie. Lozano was de afgelopen dagen zelf al in Napels om zijn transfer af te ronden. Eerder al bereikten PSV en Napoli een akkoord over de voorwaarden voor een transfer.”

De international van Mexico reageert: “Ik wil alle fans bedanken voor hun geweldige support in de afgelopen jaren. Dat was een ongelooflijk moment, echt fantastisch. Ik had daarnaast de droom om ooit in de Champions League te spelen. Dat lukte met PSV en dat was echt geweldig. De mensen bij de club hebben mij en mijn gezin direct het gevoel gegeven dat ik hier thuis was. Daarvoor wil ik iedereen bedanken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.