PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Sparta versterkt zich met goalgetter van PSV

Sparta heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met een spits van PSV. Joel Piroe maakt namelijk op huurbasis de overstap.

In Rotterdam zijn de verwachtingen van de twintigjarige aanvaller hoog. “Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Joël al bijna 50 competitiewedstrijden gespeeld in het betaalde voetbal met Jong PSV”, legde technisch manager Henk van Stee uit op de clubwebsite.

“Daarin heeft hij laten zien dat hij scorend vermogen heeft en met zijn komst naar Het Kasteel vergroten we de concurrentie en mogelijkheden in onze aanval. Voor zowel Joël, PSV als Sparta is het goed dat hij ervaring opdoet in de Eredivisie bij ons”, aldus Van Stee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.