PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Feyenoord én PSV krijgen transfernieuws van Tahith Chong

Zowel PSV als Feyenoord hebben deze zomer een poging gewaagd om Tahith Chong op huurbasis over te nemen van Manchester United. De speler zelf heeft zelf geen interesse in een overstap. Hij wil voor zijn kans gaan bij ‘The Mancunians’.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Feyenoord kan de pogingen om Tahith Chong te huren van Manchester United staken. De linkerspits die bij Feyenoord in de jeugd speelde, komt niet op huurbasis terug naar Rotterdam. Dirk Kuyt klopte aan bij Erkan Alkan, zaakwaarnemer van de speler die nog maar tien maanden onder contract staat in Manchester en wordt gevolgd door gerenommeerde clubs in Europa. Ook PSV klopte aan bij Alkan en Chong.”

De spelersmakelaar in kwestie reageert: “Het is niet makkelijk om een speler van het kaliber Chong terug te laten gaan naar Nederland en Feyenoord.” Chong speelde eerder in de jeugdopleiding van de Rotterdammers op Varkenoord, maar besloot naar Old Trafford te verhuizen: “Wij kregen toen de indruk dat de toenmalige directieleden Eric Gudde en Martin van Geel hem absoluut niet als toptalent zagen. Dat Kuyt nu wél aan Chong denkt, is mooi. Ze willen in de Kuip de jeugd een kans geven, maar Chong gaat voor zijn kans bij Manchester United.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.