PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: PSV versterkt zich met spits Kostas Mitroglou

PSV heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Kostas Mitroglou. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van Olympique Marseille. Hij werd door die club al verhuurd aan Galatasaray maar daar komt hij niet aan de bak. De club heeft de deal inmiddels bevestigt via haar digitale kanalen.

Op haar site meldt Gala dat PSV 1,25 miljoen euro betaalt als huursom. Zo heeft de Eredivisionist de opvolger van de naar Sevilla vertrokken Luuk de Jong eindelijk binnen. Nadat er maar geen vervanger gepresenteerd werd leek alles erop te wijzen dat PSV de vacature intern oploste, door Donyell Malen in de spits te zetten. Die move pakte weliswaar goed uit: de jonge aanvaller maakte indruk in de voorbije weken en verdiende een plaats in de voorselectie van Oranje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.