PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Alireza Jahanbakhsh nadert verrassende terugkeer naar Eredivisie’

PSV wil een poging wagen om Alireza Jahanbakhsh terug te halen naar de Eredivisie. Hij werd vorig seizoen door Brighton voor een recordbedrag overgenomen van AZ. Hij moet nu de Eindhovenaren meer opties geven in de aanval.

Transfer News Live bracht het gerucht woensdagavond via Twitter. Clubwatcher Rik Elfrink bevestigt dat PSV inderdaad hengelt naar de diensten van Jahanbakhsh. Een jaar geleden nam de Premier League-club hem nog over van AZ. In Engeland overtuigde de de 26-jarige international echter niet: in negentien competitieduels kwam hij tot geen enkele goal of assist.

In zijn laatste seizoen in Alkmaars dienst had Jahanbakhsh een geweldig seizoen. Met 21 treffers werd de aanvaller gekroond tot topscorer van de Eredivisie. Hij was tevens goed voor 12 assists. Eerder kwam Jahanbakhsh twee seizoen uit voor NEC. De beleidsbepalers van PSV en Brighton kennen elkaar inmiddels goed: in de voorbije jaren maakten Davy Pröpper en Jürgen Locadia de overstap van Eindhoven naar The Seagulls.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.