PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ritsu Doan wil naar PSV en gaat actie ondernemen’

Ritsu Doan wil graag naar PSV en de Eindhovenaren zelf willen hem ook wel graag hebben. Probleem is alleen de prijs die zijn club FC Groningen voor hem vraagt.

De Telegraaf schrijft vandaag: “De vertrekwens van Ritsu Doan, nog altijd de nummer één om Lozano te vervangen in de selectie van PSV, is inmiddels intern bij FC Groningen bekend. De Japans international wil niet dat de Eindhovenaren doorschakelen en hij in een jaar tijd zijn zoveelste stap omhoog misloopt.”

De krant vervolgt: “PSV heeft inmiddels wel bij VfB Stuttgart geïnformeerd naar de mogelijkheden om de Argentijn Nicolás Iván González (21) over te nemen. Geeft FC Groningen geen gehoor aan de wens van Doan, dan moet de technische leiding snel kunnen schakelen naar het alternatief.” Doan kost vermoedelijk 13,5 miljoen euro, waar González op te pikken is voor 8 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.