PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet af van te dure Ritsu Doan, en vindt alternatief’

De kans is niet groot dat Ritsu Doan naar PSV zal vertrekken. Zijn club FC Groningen vraagt namelijk teveel geld voor hem. Technisch directeur John de Jong heeft al een alternatief voor hem gevonden.

De Telegraaf schrijft: “FC Groningen verlangt een bedrag dat een overgang van Ritsu Doan (21) tot de grootste binnenlandse transfer van het laatste decennium maakt. De club zet in op een transfersom van zo’n 13,5 miljoen euro, plus een stevig doorverkooppercentage. Een bedrag dat PSV bij lange na niet voor de Japans international wil betalen. Doen de noorderlingen geen water bij de wijn tijdens de onderhandelingen, dan komt mogelijk de Argentijns jeugdinternational Nicolás Iván González (21) van VfB Stuttgart in beeld in Eindhoven.”

De krant gaat verder: “González geldt in de ogen van PSV als een uitstekend alternatief. Hij wordt al jaren intensief door de club gevolgd. De Argentijn is een linksbenige rechtsbuiten en verkaste vorig jaar zomer nog voor 9 miljoen euro van Argentinos Juniors naar VfB Stuttgart. Die club degradeerde afgelopen seizoen uit de Bundesliga, wat kan helpen wanneer het tot onderhandelingen komt. Eerder deze zomer haalde PSV Duits jeugdinternational Timo Baumgartl voor 10 miljoen euro weg bij de club uit Zuid-Duitsland. Ook Internazionale is serieus geïnteresseerd in González. Waar de Italianen hem als project voor de toekomst zien, kan hij bij PSV een serieuze gegadigde worden voor de basiself.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.