PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet ‘plaaggeest’ van Ajax bij Spurs ophalen’

Analist Aad de Mos vindt dat PSV nog voor het einde van de transferperiode een vervanger moet gaan zoeken voor de vertrokken Luuk de Jong. Hij dropt dan ook een opvallende optie voor de Eindhovenaren.

“Ik zou morgen naar Llorente gaan, die Ajax zoveel pijn deed (in de Champions League met Tottenham Hotspur, red.)”, stelt De Mos zondagavond in het Ziggo Sport-programma Rondo. “Het is een type-Luuk de Jong. Die zou ik voor niets halen.”

De 34-jarige Llorente is momenteel clubloos. Zijn naam is wel geopperd bij verschillende clubs, maar vooralsnog heeft dat geen akkoord opgeleverd. Zijn hoge prijskaartje speelt naar verluidt wel een grote rol en dus is het twijfelachtig of PSV hem kan betalen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.