PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV moet clubloze goalgetter proberen vast te leggen

Als het aan analist Arno Vermeulen ligt dan zou PSV een poging moeten wagen om Wilfried Bony vast te leggen. Hij is op het moment clubloos en dus zo binnen te halen.

Bij de NOS zegt hij eerst over de mogelijke transfer van Doan naar het Philips Stadion: “Hij heeft bijzondere kwaliteiten: een uitstekende techniek, kan wat creëren. En in een beter elftal kan hij meer goals maken dan bij Groningen.”

Vermeulen vindt echter dat PSV ook nog een fysiek sterke spits moet halen, iemand die een wedstrijd kan openbreken… “Als je daarnaar zoekt, zou je kunnen uitkomen bij Wilfried Bony. Balvast, fysiek sterk en hij maakt goals. Bovendien kent hij de Eredivisie en brengt hij routine. En hij is transfervrij.” Hij zou het echter ook wel begrijpen als technisch manager John de Jong de miljoenen euro’s die men in Eindhoven verdient met de verkoop van Hirving Lozano op zak houdt: “Als je realistisch bent: kampioen worden ze waarschijnlijk toch niet. Dan kan je beter de jeugd een kans geven, spelers als Cody Gakpo en Ihattaren, en alvast naar volgend seizoen kijken.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.