PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel heeft PSV’er nu alweer afgeschreven’

Afgelopen zomer haalde PSV de linksback Toni Lato binnen van Valencia. Nu een paar maanden later lijkt hij alweer afgeschreven te zijn.

Lato faalde deze zomer opzichtig in het oefenduel met VfL Wolfsburg. Op dat moment werd nog een gebrek aan wedstrijdritme aangedragen, maar inmiddels zijn we een maand verder en staat de Spanjaard nog steeds op een zijspoor. Sterker nog: Michal Sadílek, middenvelder van origine, staat momenteel linksback bij PSV.

“Het schijnt nog erger te zijn dan Behich”, reageert FOX Sports-analist Kenneth Perez. “Ze hebben hem op een heel slecht moment opgesteld. Hij was nog niet fit en had nooit mogen spelen. Hij heeft maandag met Jong PSV gespeeld tegen FC Den Bosch. Toen gaf hij een assist op Ihattaren.”

Arnold Bruggink denkt dat Lato reeds is afgeschreven. “Dat gevoel heb je toch wel? Je denkt toch niet dat iemand die bij Valencia in de basis heeft gestaan niet mee kan komen bij PSV? Hij wordt in ieder geval niet opgesteld. Sadílek wordt als linksback gebruikt. Van Bommel heeft misschien het gevoel dat hij er nog niet klaar voor is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.