PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV haalt na Ritsu Doan nog een andere speler’

Ritsu Doan moet Hirving Lozano gaan opvolgen bij PSV. Maar de Eindhovenaren willen naast hem nog een andere spelen gaan binnenhalen. Dit weet het Eindhovens Dagblad vandaag te melden.

“Terwijl de competities voor PSV al bijna een maand in volle gang zijn, blijft de club ondertussen zoeken naar de juiste samenstelling van de selectie. Binnen de technische staf en directie leeft de overtuiging dat na het vertrek van Lozano een nieuwe impuls aan het team moet worden gegeven. Niet alleen in de vorm van middenvelder Ritsu Doan, die bij FC Groningen heeft bevestigd wat PSV de afgelopen jaren in hem zag. PSV heeft al naar hem geïnformeerd en zal stevig moeten betalen voor de Aziaat, die voor een bedrag van ongeveer 8 miljoen euro te koop is.”

De krant vervolgt: “De club zoekt bij voorkeur ook nog naar een geroutineerde speler, die ervaring en stootkracht toevoegt aan de formatie. Daarmee kan PSV het in wedstrijden ook over een andere en wellicht meer onorthodoxe boeg gooien, als de situatie daarom vraagt. Naar dit zogeheten buitenkansje kijkt PSV onder meer in buitenlandse competities, waar de komende weken misschien nog spelers weg mogen of ontevreden zijn bij hun club.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.