‘Hirving Lozano wordt woensdag medisch gekeurd bij Napoli’

Hirving Lozano verruilt zo goed als zeker PSV voor Napoli. Volgende week vertrekt hij naar Napels om medisch gekeurd te worden.

Voetbal International schrijft: “De recordtransfer van Hirving Lozano naar Napoli nadert zijn voltooiing. Volgens Sky Italia arriveert de 24-jarige aanvaller van PSV dinsdag in Italië en zal hij woensdag medisch gekeurd worden. Als daar geen problemen aan het licht komen, kan Lozano donderdag gepresenteerd worden. De Mexicaan maakt voor naar verluidt 42 miljoen euro de overstap en wordt daarmee de duurste uitgaande transfer van PSV en de duurste inkomende transfer van Napoli.”

Het blad vervolgt: “Chucky doet zondag al niet meer mee bij PSV tegen Heracles Almelo: officieel vanwege een blessure, maar de Italiaanse media weten wel beter. VI kon de aanstaande transfer van Lozano naar Napoli eerder deze week al melden. Het wachten is nu op witte rook.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer