PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt dit weekend al afscheid van Hirving Lozano’

Het ziet ernaar uit dat Hirving Lozano zijn laatste minuten voor PSV al heeft gespeeld. De verwachting is dat hij dit weekend naar Napels reist om zijn overgang rond te maken.

Via zijn Twitter-kanaal schrijft clubwatcher Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad: “Lozano heeft vandaag nog in Eindhoven (individueel) getraind. De verwachting is dat hij in de loop van het weekend naar Napels afreist om de transfer naar Napoli af te ronden.”

Al maanden volgt Napoli de PSV-aanvaller intensief. Eerder deze zomer leek de transfer af te ketsen, waarbij de transfersom en de portretrechten als oorzaak werden genoemd, maar nu lijken de plooien te zijn gladgestreken.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.