PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan deze week bijna 80 miljoen euro gaan cashen’ (ULTIEM BOD)

PSV kan deze week flink gaan cashen met de verkoop van zowel Hirving Lozano als Steven Bergwijn. Napoli wil 40 miljoen betalen voor de Mexicaan en Sevilla heeft een een bedrag van 34 miljoen over voor Bergwijn terwijl de Eindhovenaren 40 willen.

Dat de Spanjaarden juist nu in actie schieten, heeft alles te maken met de op handen zijnde transfer van hun sterspeler Wissam Ben-Yedder naar AS Monaco. Diens vertrek maakt zowel ruimte op het veld als in de clubkas vrij, waardoor directeur Moncchi eindelijk werk kan maken van zijn ‘lievelingetje’ Bergwijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.