PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax heeft Steven Bergwijn-nieuws voor PSV’

Ajax verraste deze zomer met het binnenhouden van zowel Hakim Ziyech als David Neres. Daarom was de komst van Steven Bergwijn geen optie meer voor de Amsterdammers. Ook al waren ze wel geinteresseerd in hem bij een vertrek van één van deze twee.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “PSV is in gesprek met Steven Bergwijn en diens management en daarbij ligt een aantal opties op tafel, waaronder ook een voorstel tot contractverlenging. Bergwijn wordt al maanden gelinkt aan andere clubs, maar half augustus speelt hij nog altijd bij PSV. Zoals het er nu voor staat, gaat Ajax zich niet meer voor hem melden.”

De krant gaat verder: “En het is zeer de vraag of buitenlandse clubs nog hemel en aarde zullen bewegen om de 21-jarige international te halen voor de transfermarkt over tweeënhalve week sluit. Zeker als PSV Lozano verkoopt voor een bedrag tussen de 30 en 40 miljoen euro, is er geen enkele noodzaak om deze zomer ook voor Bergwijn te willen cashen.”

Een langer verblijf in het Philips Stadion zou wel voor zekerheid zorgen: “Omgekeerd weet Bergwijn, die nog een contract heeft tot medio 2022, wat hij bij PSV heeft: de zekerheid van een basisplaats, ook met het oog op Oranje en het EK van 2020. Daarnaast werkte trainer Mark van Bommel al op het gevoel van de aanvaller door hem voor dit seizoen het rugnummer 10 te geven dat hij graag wilde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.