PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel maakt zich onmogelijk bij deel PSV-selectie’

De relatie tussen mark van Bommel en PSV zou onder druk staan. Dit weten VI-verslaggevers Iwan van Duren en Stef de Bont te concluderen.

“Dat PSV worstelt met de coach is wel duidelijk. Dat zie je toch?”, stelt Van Duren op de website van VI. “Het barst van de kwaliteit bij PSV en natuurlijk moet dat er nog uitkomen, maar de potentie met deze aanval, man… het is niet zwakker geworden. In Nederland hoef je eigenlijk alleen maar de twee wedstrijden tegen Ajax vrezen, maar over de rest moeten ze heen rollen.”

Van Duren vervolgt: “Niemand zit lekker in zijn vel, er is geen duidelijkheid. Zuid-Amerikanen moet je koesteren, pamperen hoe goed ze zijn en dan doen ze het voor je. Maar krenk je ze, dan lopen ze nooit meer een meter voor je. (…) Hij krenkt ze allemaal stuk voor stuk. Je maakt ze groot of je stuurt ze weg.”

De Bont haakt in: “Dat is vorig jaar toch al begonnen met Guti? Lozano en Guti zijn vrienden, landgenoten, matties, maar Guti speelde niet en dat zal Lozano ook hebben getriggerd. Je moet niet aan zijn vriend komen. Het zijn eergevoelige jongens.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.