PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV informeert naar Alireza Jahanbaksh’

PSV heeft geinformeerd naar Alireza Jahanbaksh. De voormalige vleugelflitser van AZ mag niet weg van zijn huidige club Brighton.In een reactie aan VI laat zaakwaarnemer Amir Hashemi echter weten dat de aanvaller niet openstaat voor een trek bij Brighton & Hove Albion.

“Alireza is ontzettend gelukkig bij Brighton en wil hoe dan ook bewijzen dat hij goed genoeg is voor de Premier League”, aldus Hashemi. “Het is heel normaal dat spelers een jaar en soms wel twee jaar moeten wennen aan het Engelse voetbal en Alireza is er heel rustig onder. Hij heeft veel vertrouwen in het komende seizoen.”

De zaakwaarnemer gaat verder: “Natuurlijk is het mooi dat er zoveel interesse in Alireza is. Dat Nederlandse clubs hem wilden hebben, maakte het extra speciaal. Nederland is voor Alireza echt zijn tweede thuis, hij is verliefd op het land. Maar eerst wil hij zich bewijzen bij Brighton. Alireza heeft inmiddels een mooi appartement en woont niet meer in een hotel en hij heeft de hele voorbereiding meegemaakt, waarin hij een goede indruk heeft gemaakt. Het is uitgesloten dat hij deze zomer nog vertrekt bij Brighton.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.