PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dit is waarom Mark van Bommel klaar is met Lozano’

Tegen FC Twente bleef Hirving Lozano de gehele wedstrijd op de bank zitten. Dat is opvallend te noemen omdat de Mexicaan één van de beste spelers is in de selectie van trainer Mark van Bommel.

De Telegraaf schrijft nu: “Hirving Lozano (24) stapt vandaag met PSV op het vliegtuig naar Noorwegen voor het duel in de voorrondes van de Europa League met FK Haugesund (morgen om 19.00 uur). Op de achtergrond wordt druk gezocht naar een oplossing voor de controverse tussen trainer Mark van Bommel en de Mexicaan. Die ligt in een snelle transfer. Alle partijen zijn het erover eens dat een definitieve breuk het beste is, nu er nauwelijks te lijmen scheuren zijn ontstaan. Daarmee ligt er een mooie rol in het verschiet voor Mino Raiola, zowel de zaakwaarnemer van Van Bommel als Lozano. Hij kan aan het werk om de twee snel van elkaar te verlossen.”

Het dagblad weet wel waarom de coach het gehad heeft met zijn voormalige sterspeler: “Raiola zal met de vraagprijs van PSV op zak een akkoord moeten zien te sluiten met een club die de Eindhovenaren van tientallen miljoenen euro’s zal voorzien. Waarmee de club weer de transfermarkt op kan. Het te vaak in gebreke blijven van zijn tactische discipline, gekoppeld aan het uitblijven van rendement, maakt dat Lozano voor Van Bommel naar zijn spelersgroep toe niet langer te handhaven viel in de basiself. De Mexicaan kwam twee jaar geleden nog binnen als grote aankoop, groeide uit tot publiekslieveling, maar maakt sinds de winterstop vorig seizoen nauwelijks nog indruk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.