“PSV kan uitgroeien tot het Nederlandse Liverpool”

PSV is teleurstellend aan het seizoen begonnen voor direct te verliezen in de voorronde van de Champions League en gelijk te spelen tegen FC Twente. Toch is Ruud Gullit onder de indruk geraakt van het spel van de Eindhovenaren.

“PSV stemde mij positief en die drie in de voorhoede zijn echt goed. In jongens als Steven Bergwijn, Donyell Malen en Bruma zit verschrikkelijk veel potentie. Terwijl Van Bommel daarachter nog de beschikking heeft over Sam Lammers, Hirving Lozano en Cody Gakpo. Uitstekende aanvallers, stuk voor stuk. PSV heeft iets in huis wat het misschien zelfs niet eens wist, maar wat ik tegen FC Twente wel gezien heb”, is Gullit van mening in zijn column.

PSV kan zich ontwikkelen tot het Nederlandse Liverpool. De aanval vertoont pure Liverpool-trekjes. Jürgen Klopp heeft met Mané, Salah en Firmino drie toppers voorin lopen, die elke wedstrijd het verschil kunnen maken. Daarachter speelt het complete team in dienst van dit supertrio.Zo moeten ze het bij PSV ook aanpakken. Iedereen dient zich weg te cijferen voor die drie snelle behendige aanvallers voorin. Ik weet dat dit een proces is. Onderkent iedereen bij PSV dit snel genoeg, dan kan Van Bommel daarop voortborduren met zijn spelers”, aldus de voormalig voetballer.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!