PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV contracteert nieuwe aanvaller: “Memphis Depay is mijn grote voorbeeld”

PSV heeft Jeremy Antonisse langer aan zich weten te binden. De aanvaller ligt nu vast tot medio 2022 bij de Eindhovenaren. Dit meldt de club via haar digitale huis.

Antonisse speelt als sinds de F bij PSV en voelt zich thuis: “De club zit diep in mijn hart, ik ben blij dat ik mijn contract heb mogen tekenen.” Aankomend seizoen maakt hij deel uit van PSV O19 waar hij over een kleine twee weken de Otten Cup mee gaat spelen: “Voor ons als team moet het een mooi toernooi worden dat we koste wat kost willen winnen.”

Antonisse noemt Memphis Depay als zijn favoriete PSV-speler en kijkt ook naar hem op: “Wat hij allemaal heeft meegemaakt om te staan waar hij nu staat, hoe hard hij heeft gewerkt, dat vind ik gewoon echt mooi.” Daarnaast is hij ook net zo ambitieus als Memphis en wil hij snel zijn debuut maken in het Philips Stadion. ”Dit jaar nog.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.