‘PSV-speler kan totaal niet meer door één deur met Van Bommel’

Het ziet ernaar uit dat de relatie tussen Mark van Bommel en Hirving Lozano totaal is bekoeld. De oefenmeester van PSV hield de Mexicaan gisteren tegen FC Twente de gehele wedstrijd op de bank.

Omdat hij niet zo goed meer met zijn coach op kan schieten en door de uitschakeling in de Champions League tegen FC Basel zou de international van Mexico vol inzetten op een transfer naar Napoli. En naar verluidt is voorzitter Aurelio De Laurentiis van de nummer twee van de Serie A van het voorbije seizoen opeens bereid om de hoofdprijs te betalen voor zijn doelwit. Hij zou 42 miljoen euro overhebben voor de handtekening van de aanvaller van PSV…

Van Bommel liet gisteren weten over zijn beslissing om Lozano te passeren: “Ik heb nou eenmaal voor anderen gekozen, omdat ik dacht dat ik met hen de meeste kans zou hebben om te winnen.” Hij zei dat het niks te maken had met een eventuele transfer: “Absoluut niet. Ik moet toch wissels hebben? Ik had Chucky vandaag gewoon niet nodig.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!