PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano zorgt voor ergernis bij PSV’

Mark van Bommel verraste afgelopen zaterdag door Hirving Lozano de gehele wedstrijd tegen Twente op de bank te houden. Niet omdat hij met zijn hoofd bij een transfer is maar vanwege sportieve gronden.

Dat is opvallend, omdat de aanvaller sinds zijn komst naar Eindhoven nog nooit reserve was geweest in het Philips Stadion. De Mexicaan was altijd zeker van een basisplaats, maar dit seizoen is dat anders. PSV speelde tegen FC Twente gelijk, maar Van Bommel had de buitenspeler zelfs niet nodig als invaller.

”De Mexicaan raakte eind april geblesseerd en keerde twee weken geleden terug, maar kon sindsdien nog weinig indruk maken. Bij PSV is er soms ergernis over zijn optredens, die als te solistisch worden gezien”, schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.