PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel geeft de reden waarom Lozano niet speelde tegen FC Twente

PSV begon de competitie gisteren met een 1-1 gelijkspel tegen FC Twente. Opvallend was dat Hirving Lozano de gehele wedstrijd op de bank zat. Mark van Bommel geeft hier nu een verklaring voor.

De fans vroegen zich af: zou de buitenspeler al verkocht zijn aan bijvoorbeeld Napoli? Nee, is het antwoord. Oefenmeester Mark van Bommel vertelt aan FOX Sports: “Ik heb nou eenmaal voor anderen gekozen, omdat ik dacht dat ik met hen de meeste kans zou hebben om te winnen.”

Speelde Lozano niet goed genoeg in de voorbije wedstrijden? “Dat zeg ik niet, ik zeg dat ik liever andere spelers in het veld wilde hebben.” Een sportieve keuze dus, is de Mexicaan echt nog niet verkocht? “Absoluut niet.” En zijn wissel in Zwitserland tegen FC Basel? Hij maakte behoorlijk veel misbaar. “Ik vind dat je altijd teleurgesteld moet zijn.”

Als de interviewer vervolgens aan Van Bommel vraagt waarom Lozano überhaupt tot de selectie behoorde, zegt de coach: “Ik moet toch wissels hebben? Ik had Chucky vandaag gewoon niet nodig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.