PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Nieuwe wending in transfersoap Hirving Lozano is negatief voor PSV’

Het Italiaanse Napoli is niet van plan om aan de vraagprijs te voldoen die PSV vraagt voor Hirving Lozano. Dit weet het medium Il Mattino te melden.

PSV zou in ieder geval 42 miljoen euro willen ontvangen voor Lozano, maar het bovengenoemde dagblad weet dus te melden dat voorzitter Aurelio De Laurentiis een stuk lager inzet. Het is niet bekend wat hij precies wil betalen voor zijn transferdoelwit, maar er zal in ieder geval onderhandeld moeten worden.

Daarnaast is het toch nog niet helemaal rond tussen speler en club. De salarisindicatie van Napoli (4 miljoen euro per seizoen) is goed ontvangen door zaakwaarnemer Mino Raiola, maar aankopen van de nummer twee van de Italiaanse competitie van het afgelopen seizoen moeten altijd afstand doen van hun beeldrechten. En dat is een heikel punt bij de roemruchte spelersmakelaar.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.