‘Mark van Bommel gooit PSV’er mogelijk uit basiselftal’

PSV zal dit seizoen niet in de Champions League spelen. De Eindhovenaren gingen eruit tegen het Zwiterse FC Basel. Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat dat gevolgen heeft, keeper Jeroen Zoet is zijn plekje bijvoorbeeld niet meer zeker.

De Telegraaf schrijft over de stand van zaken: “Tegen Ajax en FC Basel werd duidelijk dat de laatste linie bij PSV niet goed staat. Doelman Jeroen Zoet verkeert niet in goeden doen en was de eerste om dat zelf toe te geven in Zwitserland, na een nieuw slippertje. Lars Unnerstall lijkt na de eerste interlandperiode van begin september fit. De roep om de Duitser is inmiddels groot in Eindhoven, maar VVV-Venlo is geen PSV. Waar Zoet ook krediet heeft opgebouwd de laatste jaren, daar moet Unnerstall bewijzen onder de druk van een titelkandidaat te kunnen presteren. PSV kent zelf de voorbeelden van goede of talentvolle keepers die deze stap in het verleden niet konden maken.”

Blijft Zoet fouten maken, dan krijgt Unnerstall in ieder geval de kans om zich te bewijzen. Doet hij dat, dan verwordt de huidige eerste goalie van de Eindhovenaren misschien wel tot een vaste reservespeler. Nee

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!