PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano heeft ontsnappingsclausule in contract staan bij PSV’

Napoli aast nog steeds op de handtekening van Hirving Lozano en de club weet wat PSV voor hem wil hebben. Namelijk een fortuin van 50 miljoen euro.

CalcioNapoli24 meldt vandaag dat Lozano een ontsnappingsclausule in zijn contract bij PSV heeft staan. Naar verluidt moet er in totaal 42 miljoen euro betaald worden om de optie te lichten, bestaande uit 35 miljoen euro voor de Eindhovenaren en 7 miljoen euro voor zijn oude club CF Pachuca. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou nog steeds contact hebben met voorzitter Aurelio De Laurentiis van de club uit Napels en het is dus zeker niet uitgesloten dat de transferdeal zeer binnenkort in een stroomversnelling komt.

Napoli beschikt namelijk over het geld om snel zaken te kunnen doen met PSV. De nummer twee van de Italiaanse competitie van het afgelopen seizoen bood immers 80 miljoen euro voor de diensten van Nicolas Pépé van Lille OSC, die zeer binnenkort gepresenteerd zal worden als de nieuwste topaankoop van Arsenal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.