PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV laat Hirving Lozano gaan voor een fiks lager bedrag’

Hirving Lozano zou PSV graag willen verlaten voor een avontuur bij het Italiaanse Napoli. De Eindhovenaren willen 50 miljoen euro voor hem hebben en dat is een bedrag dat de club uit Napels niet wil betalen.

La Gazzetta dello Sport schrijft dat Napoli nu een nieuwe poging waagt en spelersmakelaar Mino Raiola heeft ingeschakeld om de transfer te regelen. Het Italiaanse medium verwacht dat Lozano uiteindelijk voor 40 miljoen euro op te halen is. Inderdaad, voor 10 miljoen euro lager dan het eerder genoemde bedrag.

Voor PSV zal dinsdagavond een belangrijk moment worden. Bij uitschakeling tegen FC Basel in de voorronde van de Champions League zal de Eindhovense club wellicht extra geïnteresseerd zijn in het verkopen van Lozano.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.