PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik denk dat Feyenoord niet of nauwelijks onderdoet voor PSV’

Mario Been voormalig speler/trainer en tegenwoordig analist denkt dat Feyenoord weinig onderdoet voor concurrent PSV. Dit zegt hij in een gesprek met het AD. Over wat ik van die club gezien heb ben ik namelijk niet heel positief”, aldus Been. “Die positieve puntjes zie ik bij Feyenoord wél met talentvolle jongens als Kökçü en Burger, van wie ik veel verwacht. Ajax is financieel en sportief een maatje te groot, maar ik zou niet weten waarom Feyenoord niet voor de tweede plaats zou kunnen strijden.”

Ook Royston Drenthe maakt zich geen zorgen. “Het is veel te vroeg om conclusies te trekken. Waar ze bij Feyenoord eens van af moeten is de gedachte dat ze bij voorbaat al minder zijn dan Ajax en PSV. Dat is puur psychologisch”, zo geeft hij aan. “Vorig jaar hebben ze het toch ook goed gedaan tegen die ploegen? Dat bedoel ik. Toeslaan op de goede momenten; dan kan Feyenoord dit seizoen best verrassen. Ja, toch?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.