PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn neemt duidelijk standpunt in op transfermarkt’

Steven Bergwijn ziet een een transfer wel zitten maar is niet van om er alles aan te doen om dit te forceren. Op dit moment is de situatie overzichtelijk: Ajax pakt voorlopig niet door en Sevilla is wel geïnteresseerd, maar wil niet voldoen aan de vraagprijs van 40 miljoen euro. Mogelijk gaat technisch directeur Monchi later deze zomer alsnog overstag. Echter, de intentie is juist om PSV ertoe te bewegen om akkoord te gaan met minder.

Het kamp Bergwijn was al op huizenjacht in Sevilla. De vleugelaanvaller staat dus open voor een Spaans avontuur, waardoor het woord nu aan PSV is. De Eindhovenaren moeten bepalen of de vraagprijs overeind blijft óf Bergwijn daadwerkelijk voor zo’n 30 miljoen euro mag vertrekken. Voor de Spanjaarden is dat de hoofdprijs.

Eén ding is zeker: Bergwijn gaat de transfer niet forceren. De aanvaller hield zich al stil na de commotie rond Ajax en dat standpunt zal niet veranderen als nieuwe ontwikkelingen uitblijven, aldus Spaanse media.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.