PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen speelt zich in de kijker bij club uit de Premier League’

West Ham United zou interesse hebben in Donyell Malen. Dit weet het Twitter-account ExWHUemployee te melden. De PSV-aanvaller zou net als Albian Ajeti van FC Basel zijn bekeken in de voorronde Champions League-wedstrijd van een week geleden. Malen maakte in die wedstrijd de winnende in extremis: 3-2.

Het is niet duidelijk of de ‘Hammers’ deze zomer nog concreet worden. In Engeland sluit de transfermarkt al op 8 augustus en dus is er haast geboden, mocht de Premier League-club nog iets willen proberen. Malen speelde in het verleden al voor de jeugd van stadgenoot Arsenal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.