PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mino Raiola gaat volle bak gas geven in transfer Steven Berghuis’

Mino Raiola de zaakwaarnemer van Steven Berghuis wil volle bak gas gaan geven om zijn client naar PSV te krijgen. Het verschil tussen vraag en aanbod is volgens VI niet groot. Feyenoord zou minstens 15 miljoen euro verlangen, terwijl PSV hem vooralsnog op 10 miljoen euro waardeert. Vermoedelijk zal PSV het op commissaris-niveau gaan opzoeken, omdat daar zakelijk wordt gekeken bij zo’n transfer.

Op last van Raiola geeft de aanvaller zelf geen interviews. Berghuis wil echter naar PSV. Hij sprak in mei al met trainer Mark van Bommel en raakte enthousiast over de plannen van de Eindhovenaren. Hij wil Champions League spelen, meedoen om de titel en op die manier een plek afdwingen in de selectie van het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.