PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zaakwaarnemer Gaston Pereiro choqueert PSV met bizarre actie’

Het Russische Spartak Moskou wilde de 15 miljoen euro neertellen die PSV vroeg voor Gaston Pereiro maar toch ketste de deal af. Ze kwamen er niet uit met het management van de creatieve Uruguayaan.

Pereiro vroeg eerst om een bepaald salaris en ook dat was geen enkel probleem voor Spartak. Op een gegeven moment kwam de beruchte zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder, Paco Casal, er echter eventjes doorheen fietsen. Volgens de Uruguayaanse media heeft hij op enig moment richting alle geïnteresseerde clubs gecommuniceerd dat hij een commissie eist van maar liefst 3 miljoen euro, ofwel 20 procent van het hele transferbedrag.

Spartak en Dinamo Moskou, dat klaarblijkelijk ook belangstelling had in een samenwerking met Pereiro, wensten hier niet aan te voldoen en werden daarom meteen afgewimpeld door Casal. Hij rekent er naar verluidt op dat er toch wel een club komt die zijn commissie wel af wil tikken. En gebeurt dat niet, dan is dat wat hem betreft ook geen probleem.

Het Eindhovens Dagblad schreef gisteren al: “Is het allemaal niet naar de wens van Casal, dan laat hij Pereiro zijn contract uitdienen bij PSV en alle negatieve gevolgen zijn dan voor PSV en de speler, die dan misschien een jaar niet speelt als PSV zou besluiten maatregelen te nemen. Binnen zijn omgeving wordt verondersteld dat Casal in dat geval zonder problemen een financiële pleister plakt op de mentale wonden van Pereiro, in de vorm van een prettige bijdrage op zijn bankrekening.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.